Kerstsokken ontwerpen

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Kerstsokken ontwerpen

Kerstsokken als relatiegeschenk

Kerstsokken zijn een perfect relatiegeschenk. Een gebruiksartikel is altijd een welkom geschenk maar sokken zullen ook lange tijd worden gedragen door uw klanten. Wij maken kerstsokken geheel in uw eigen design en ontwerp. Wilt u uw logo verwerken in de kestsokken of een leuke tekst onder de voetzool dat kan uiteraard allemaal. U kunt ons uw logo mailen en dan gaan onze ontwerpers aan de slag om een mooi ontwerp voor u te maken.

Kerstsokken laten ontwerpen met logo


U zoekt leuke kerstsokken met uw logo dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij zijn specialist op het gebied van kerstsokken maken en ontwerpen. Door onze nauwe samenwerking met dicerse fabrieken zijn onze levertijden razendsnel. Gemiddeld is de levertijd van ontwerp tot levering ca 3 weken. Wij maken graag een mooi ontwerp voor uw kerstsokken als u ons uw logo in eps of ai foraat kunt mailen. Onze eigen ontwerpers gaan dan voor u aan de slag. Weet u al hoe u wilt dat uw bedrukte kerstsokken er uit moeten gaan zien laat dan ons uw wensen weten dan gaan we het ontwerp geheel volgens uw idee maken.

Unieke kerstsokken als promotieartikel


Kerstsokken zijn uiteraard een uniek promotieartikel omdat wij een uniek ontwerp voor uy maken met uw logo. Uw kerstactie zal een groot succes zijn. Kerstsokken zijn niet alleen leuk om aan uw personeel te schenken maar ook uw relaties zullen aangenaamd verrast zijn als zij uw eigen kerstsokken ontvangen. Geef dus met kerstsokken eigen ontwerp een perfecte indruk aan uw klanten. uiteraard kunnen wij ook de verzending van uw kerstsokken regelen zodat u daar geen omkijken naar heeft.

Kerstsokken voor personeel


Kerstsokken eigen ontwerp zijn een leuk relatiegeschenk voor uw personeel. U kunt kerstsokken laten maken bij ontwerpsokken.nl met uw eigen logo of tekst vanaf 120 paar. Ook is het mogelijk een onder de kerstsokken een leuke tekst te maken en vanaf 240 poaar is het zelfs mogelijk om onder beide sokken een andere tekst ze zetten. De logo s en teksten worden in de kerstsokken meegeweven voor de beste kwaliteit. Onze kerstsokken worden dus niet bedrukt. Bedrukte kerstsokken zullen sneller hun kleur verliezen of de kwaliteist zal sneller afnemen. Wil u kerstsokken met uw logo bestellen dan maken wij graag een vrijblijvend ontwerp voor u.

Bekijk hier kerstsokken

 

Share our website