Klanten vertellen

  • Home
  • Klanten vertellen
Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Snelle levering zeer tevreden

De medewerkers van ontwerpsokken.nl hebben sterk meegedacht bij het ontwerp van onze sokken. De communicatie was snel en heel vriendelijk. Een aangename samenwerking, die voor herhaling vatbaar is!

Hermien Dumolein

Zeer tevreden

Erg tevreden! Er werd een mooi ontwerp voor de sokken gemaakt, snel antwoord via de mail, goede communicatie, de sokken zien er erg mooi uit en een snelle levering!

Coby van Rijt Meandermc

Klantvriendelijk en goede communicatie

Hele fijne samenwerking, contact snel en klantvriendelijk. Levering snel helemaal blij met onze bestelling !

Cedric Heartbreak Hotel

Snelle service en goede communicatie

Voor onze vereniging 450 paar sokken besteld met eigen ontwerp. Men heeft daarbij prima meegedacht. Snelle service, goed bereikbaar, duidelijke en heldere communicatie. Goede prijs zonder allerlei toeslagen o.i.d. Je wordt steeds op de hoogte gehouden van het productieproces. Op de afgesproken datum wordt ook geleverd. Prijs/kwaliteit is prima: het eindresultaat mag er zeker zijn! Onze leden zijn er blij mee.

Erik van Groen Noord-Hollandse Tandartsen Vereniging

Mooie sokken

Snelle reactie en fijne communicatie. 3D digitaal drukvoorstel zorgde voor een duidelijk beeld van het ontwerp en het eindresultaat. Het ontwerp hierna kosteloos nog iets bij kunnen sturen zodat ons logo er mooi uit komt. Eindresultaat is super!

Anne Brus Gio Coffee