Casual sokken ontwerpen

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Casual sokken ontwerpen

Sokken met logo

Sokken met uw eigen logo laten maken is eenvoudig bij Ontwerpsokken.nl Uiteraard verzorgen wij voor u het ontwerp van begin topt het eind en zorgen ervoor dat een een kwalitaief mooi product ontvangt.

Sokken bedrukken

Sokken laten maken met uw logo of tekst kan bij ontwerpsokken.nl. Uiteraard maken wij voor u een heel mooi ontwerp zodat u daar geen omkijken naar heeft. Wij leveren sokken met logo vanaf 120 paar met een levertijd van 2 tot 3 weken. U logo wordt ingeweven in de sokken en niet op de sokken gedrukt. Hierdoor zijn onze sokken van hoge kwaliteit en kunnen een lange tijd worden gedragen.

Eigen ontwerp sokken als promotieartikel of relatiegeschenk


U zoek een leuk item voor uw beurs, open dag of ander evenement, Denk dan eens aan bedrukte sokken in uw eigen design. Sokken zijn een gebruiksvoorwerp wat u klanten ook daadwerkelijk zullen gaan dragen en altijd een positieve herinnering aan uw bedrijf hebben.  U kunt deze sokken ook personaliseren door er een full colour bedrukte kaart aan te laten maken of een sleeve om de sokken. Hierop kan niet alleen uw logo maar ook een leuke tekst of slogan. Zeld een foto van uw bedrijf kunnen wij op deze kaarten drukken. Hierdoor hebben de sokken een echte eigen unieke uitstraling.

Sokken laten maken met logo


Ontwerpsokken.nl is specialist op het gebied van eigen ontwerp sokken. Wij hebben sokken gemaakt voor veel gotere en kleinere bedrijven als relatiegeschenk of promotieartikel. Bedrukte sokken zijn daar zeer geschikt voor. Het leuke van een eigen ontwerp sok is dat u een uniek producte in handen heeft omdat wij specifiek naar uw wensen een mooi ontwerp zullen maken. De levertijd van onze bedrukte sokken is ca 2-3 weken. Als het ontwerp door u is goedgekeurd maken wij samples van uw sokken waar wij foto s van mailen voor akkoord van de verdere productie. Dan gaat de fabriek verder aan de slag met uw ontwerp sokken. Binnen ca 2 weken ontvangt u uw sokken in uw eigen design bij uin huis.

Bekijk hier onze casual sokken
 

  

Share our website